Bändihaku auki, julkinen läpiluku pidetty

Produktiomme orkesteria valitaan parhaillaan. Järjestämme vielä yhden bändihakijoiden soittosession torstaina 12.5. klo 18 - 21 Boston Promenaden bändikämpällä (Vaasankatu 10). Tarkoituksena on soitella muutamaa biisiä, joihin lähetetään laput osallistuville etukäteen.

Vielä ehditte osallistumaan tai vinkkaamaan kaverille - kummassakin tapauksessa laittakaapa viestiä osoitteeseen maestrot@omsteatteri.fi niin laitetaan lisätietoja. Erityistä tarvetta on puhallinsoittajille.

Mikäli aika ei sovi, voitte silti ilmaista kiinnostuksenne samaiseen osoitteeseen niin katsotaan, mitä voidaan tehdä.

HYLJE-musikaali kuultiin viime sunnuntaina näyttelijöiden ääneen lukemana esityspaikassamme Konepajan Brunossa. Jo yli 70-henkiseksi kasvanut työryhmä inspiroitui tekstin lisäksi myös upeasta tilasta, jossa VR valmisti vetureita ja junavaunuja vuosina 1903-2001.

HYLJE-musikaalin esitykset pidetään popup-teatterissa, joka rakennetaan Konepajan Brunoon yhteistyössä YIT:n kanssa. YIT kehittää Vallilan konepaja-aluetta myös muilta osin.

Varmista pääsysi ostamalla liput osoitteesta http://www.omsteatteri.fi

Lue lisää

Julkinen läpiluku Konepajan Brunossa su 24.4.

HYLJE-musikaalin työryhmä on kasvanut yli 60-henkiseksi ja kaikki tuotannon osa-alueet ovat kovassa vauhdissa. Mukaan mahtuu kuitenkin vielä, ja haluammekin kutsua kaikki kiinnostuneet julkiseen läpilukuun sunnuntaina 24.4. klo 17:30 alkaen.

Läpiluku pidetään Konepajan Brunossa Vallilassa, samassa tilassa kuin itse esitykset lokakuussa. Esittelemme myös taiteellisia suunnitelmia musiikista visuaalisuuteen.

Läpiluku pärähtää käyntiin 18:15, joten ole paikalla ajoissa!

Mukaan ovat tervetulleita aivan kaikki: tuotannossa mukana olevat, jostakin pienestä tai suuremmasta tekemisestä kiinnostuneet, sekä vakaasti katsomon puolelle päätyvät.

Jos tiedät jo nyt, että haluat varmasti mukaan OMS-teatteriin, niin ilmianna itsesi täältä: http://goo.gl/forms/x4S8NN54j8

Facebook-tapahtuma löytyy täältä: https://www.facebook.com/events/1036133286476440/

Lue lisää

Lavakööri kasassa!

OMS-teatterin tämän vuoden produktion näyttelijät ja ensemble on nyt valittu!

Nimirooleihin valittiin seuraavat henkilöt:

Juha-Matti Kahilakoski, Heta Keskinarkaus, Kaarlo Laite, Myy Lohi, Erik Mashkilleyson, Hanne-Maaria Nykänen, Sandy Stolpe

Ensembleen valittiin seuraavat henkilöt:

Marleena Ahonen, Anni Anttonen, Antti Heikkilä, Annastiina Kangas, Julius Kekoni, Mika Kuokkanen, Kirsti Larja, Harri Liimatainen, Pihla Melander, Jenni Mäkelä, Anne Nieminen, Anna Nuuros, Miia Puranen, Aleksi Rinta-Kauppila, Ville Saukko, Krista Sormunen, Nora Wind

Lue lisää

HYLJE - musta musikaalikomedia

Arjen kulissit määräävät toimintamme. Ihmiset ovat kyvyttömiä aitouteen, niin töissä kuin ihmissuhteissa. Turhautunut Ilmari lopettaa työnsä mainostoimiston copywriterina ja pestautuu ruotsinlaivalle maskotiksi. Hän kutsuu risteilylle joukon vanhoja ystäviään ja työkavereitaan, aikeenaan räjäyttää laivalla pommi. Paljastuuko...

Lue lisää

Joulukuun uutiskirje

OMS-teatterin tuotanto ja käsikirjoitus etenevät, ja kohta pääsemme suunnittelemaan musiikkia, lavasteita, pukuja ja kaikkea muutakin.

Emme saaneet Koneen säätiöltä rahaa, mutta muutama muu hakemus on vielä vetämässä. Näyttää kuitenkin siltä, että rahoitus turvataan ensisijaisesti tammikuussa alkavan Kickstarter-henkisen ennakkolipunmyynnin sekä sponsorituottojen voimin. Näistä lisää ensi vuonna!

Tässä vaiheessa tehdään tiettäväksi seuraavaa:

Näyttelijä-, ensemble- ja orkesterihakujen päivämäärät
Syksyn musikaalin lavalla nähdään nimiroolien näyttelijät, ensemble sekä orkesteri. Niin näyttelijöiltä kuin ensemblen jäseniltä toivotaan tanssi- ja laulutaitoa sekä improvisaatio- ja heittäytymiskykyä. Ensisijaisesti haemme kuitenkin tasapainoista ja valovoimaista esiintyjäkaartia – ei siis huolta, jos et ole kaikkien alojen supertaituri!

Näyttelijät ja ensemble valitaan helmikuussa pidettävien hakutilaisuuksien perusteella. Niissä liikutaan, improtaan, tanssitaan ja esiinnytään rennoissa meiningeissä ohjaajan johdolla.

Hakutilaisuudet näyttelijöiksi ja ensembleen järjestetään seuraavina päivinä:

  • su 14.2.2016
  • ke 24.2.2016
  • to 25.2.2016
  • su 28.2.2016

Orkesteri valitaan avoimien jamien perusteella. Orkesteri on mitä luultavimmin lavalla, joten soittotaidon lisäksi esiintymiskyky ja -kokemus ovat eduksi. Jameja järjestetään viikolla 7 (15.-21.2).

Tarkemmat aikataulut ja paikat kerrotaan tammikuussa.

Jos tiedät jo nyt, että haluat hakea mukaan, mutta mainitut ajat eivät sovi sinulle, laitathan tuottajille viestiä, niin sumplitaan ratkaisu. Vastaamme myös kaikkiin muihin kysymyksiin elämästä, teatterista ja muusta (ja kyllä, juuri Sinä voit hakea lavalle). Ohjeet siitä, miten muille osa-alueille pääsee mukaan, tulevat myös ensi vuoden puolella.

Säveltämään OMS-teatteriin?
Pohdinnan alla on osan tai kaikkien musiikkinumeroiden säveltäminen itse. Jos OMS-teatterille säveltäminen kiinnostaa, laita viestiä maestroille Tuomas Mäelle ja Marjo Riihimäelle. Heidät tavoittaa osoitteesta maestrot@omsteatteri.fi – liitä mukaan työnäytteenä aiemmin säveltämiäsi kappaleita. Palaamme tarkemman valintaprosessin ja yksityiskohtien kanssa myöhemmin – nyt tarkoituksena on kartuttaa halukkaiden määrää ja kokemusta.

Sponsoritiimi kaipaa tekijöitä
OMS-teatteriyhteistyötä tarjotaan yrityksille ensisijaisesti rekrymarkkinointinäkökulmasta. Jos haluat tarttua luuriin ja myydä loistavia mainospaketteja. kerro siitä Harsalle (harri.sarsa@omsteatteri.fi), niin saat tarkempia ohjeita. Myös esimerkiksi pelkästään omalle työnantajalleen voi tarjota yhteistyötä!

Esitystila edelleen auki
Muutamia hyviä kandidaatteja on kiikarissa, mutta esityspaikkaa ei ole vielä lyöty lukkoon. Jos mieleesi tulee sopiva raakatila (n. 15x30x5m tai suurempi), kerrothan siitä tuottajille!

Uusi vuosi
OMS-teatterin hallitus toivottaa kutkuttavaa uutta vuotta.

Lue lisää

Marraskuun uutiskirje

Pahoittelumme siitä, että tiedotus on ollut hiljaista, mutta suunnittelu- ja tuotantotyö jatkuu vilkkaana. Jos alla olevan jälkeen on vielä kysymyksiä, tuottajat vastaavat kaikkiin kysymyksiin rakkaudella.

Lue lisää

Pääjehut valittu, yhteiset konseptointikinkerit 24.10.

OMS-teatterin taiteellisiksi pääjehuiksi on valittu seuraavat henkilöt:

DRAMATURGIA
Erik Mashkilleyson ja Harri Sarsa

TEKNIIKKA
Timo Hiekkanen

VISUAALISUUS
Kirsti Larja ja Julius Kekoni

ÄÄNET
Tuomas Mäki ja Marjo Riihimäki

Tuottajat ja ohjaaja olivat yksimielisiä valinnoista. (Pääjehuiksi valitut tuottajat jättivät hakemuksensa prosessin mukaisesti ja jääväsivät itsensä oman osa-alueensa valintapäätöksistä.)

Kiitämme kaikkia hakijoita! Kunhan suunnitelmat tästä selkenevät, jokaiselle löytyy varmasti paikka päästä toteuttamaan tuotantoa.

Yhteiset konseptointikinkerit 24.10.

Lauantaina 24.10. klo 14 eteenpäin järjestetään OMS-teatterin avoimet konseptointikinkerit. Taiteellinen ydinryhmä esittelee visioitaan syksyn 2016 produktion tiimoilta. Lisäksi improilemme, jamittelemme ja tuotamme muilla tavoin materiaalia näytelmän tueksi.

Illalla bileet. Lisätietoja seuraa.

 

Facebook-tapahtuma löytyy täältä, liity mukaan!

Lue lisää

Taiteellisten pääjehujen valinta, DL 23.9.

On tullut aika valita OMS-teatterin ensimmäisen produktion taiteellinen selkäranka: eri osa-alueiden taiteelliset suunnittelijat eli pääjehut.

Haun DL on keskiviikko 23.9. klo 24. Hakemukset lähetetään sähköpostitse tuottajat@omsteatteri.fi. Valitut pääjehut sitoutuvat omalta osaltaan saattamaan syksyn 2016 produktion ensi-iltaan.

Lue lisää

Ohjaajavalinta: Meiju Lampinen

Syksyn 2016 produktion ohjaajaksi on valittu teatteri-ilmaisun ohjaaja Meiju Lampinen. Meijun ohjausansioihin lukeutuvat mm. Valtsikan speksi 2014 ja Teekkarispeksi 2013 – täydellinen esittely löytyy alempaa. Meiju on supermukava ja huipputaitava, ja uskomme vakaasti, että hän luotsaa OMS-teatterin ensimmäisen produktion ennennäkemättömiin taiteen, viihteen, kokeellisuuden ja hauskanpidon sfääreihin.

Lue lisää

OMS-teatteri ry perustettu

OMS-teatteri ry:n perustamisasiakirjat ovat käyneet kierroksella Patentti- ja rekisterihallituksella, ja yhdistys on virallisesti perustettu. Ensimmäinen hallitus toimii vuoden 2016 loppuun.

Lue lisää