Produktiomme orkesteria valitaan parhaillaan. Järjestämme vielä yhden bändihakijoiden soittosession torstaina 12.5. klo 18 - 21 Boston Promenaden bändikämpällä (Vaasankatu 10). Tarkoituksena on soitella muutamaa biisiä, joihin lähetetään laput osallistuville etukäteen.

Vielä ehditte osallistumaan tai vinkkaamaan kaverille - kummassakin tapauksessa laittakaapa viestiä osoitteeseen maestrot@omsteatteri.fi niin laitetaan lisätietoja. Erityistä tarvetta on puhallinsoittajille.

Mikäli aika ei sovi, voitte silti ilmaista kiinnostuksenne samaiseen osoitteeseen niin katsotaan, mitä voidaan tehdä.

HYLJE-musikaali kuultiin viime sunnuntaina näyttelijöiden ääneen lukemana esityspaikassamme Konepajan Brunossa. Jo yli 70-henkiseksi kasvanut työryhmä inspiroitui tekstin lisäksi myös upeasta tilasta, jossa VR valmisti vetureita ja junavaunuja vuosina 1903-2001.

HYLJE-musikaalin esitykset pidetään popup-teatterissa, joka rakennetaan Konepajan Brunoon yhteistyössä YIT:n kanssa. YIT kehittää Vallilan konepaja-aluetta myös muilta osin.

Varmista pääsysi ostamalla liput osoitteesta http://www.omsteatteri.fi

Lue lisää