OMS-teatterin tuotanto ja käsikirjoitus etenevät, ja kohta pääsemme suunnittelemaan musiikkia, lavasteita, pukuja ja kaikkea muutakin.

Emme saaneet Koneen säätiöltä rahaa, mutta muutama muu hakemus on vielä vetämässä. Näyttää kuitenkin siltä, että rahoitus turvataan ensisijaisesti tammikuussa alkavan Kickstarter-henkisen ennakkolipunmyynnin sekä sponsorituottojen voimin. Näistä lisää ensi vuonna!

Tässä vaiheessa tehdään tiettäväksi seuraavaa:

Näyttelijä-, ensemble- ja orkesterihakujen päivämäärät
Syksyn musikaalin lavalla nähdään nimiroolien näyttelijät, ensemble sekä orkesteri. Niin näyttelijöiltä kuin ensemblen jäseniltä toivotaan tanssi- ja laulutaitoa sekä improvisaatio- ja heittäytymiskykyä. Ensisijaisesti haemme kuitenkin tasapainoista ja valovoimaista esiintyjäkaartia – ei siis huolta, jos et ole kaikkien alojen supertaituri!

Näyttelijät ja ensemble valitaan helmikuussa pidettävien hakutilaisuuksien perusteella. Niissä liikutaan, improtaan, tanssitaan ja esiinnytään rennoissa meiningeissä ohjaajan johdolla.

Hakutilaisuudet näyttelijöiksi ja ensembleen järjestetään seuraavina päivinä:

  • su 14.2.2016
  • ke 24.2.2016
  • to 25.2.2016
  • su 28.2.2016

Orkesteri valitaan avoimien jamien perusteella. Orkesteri on mitä luultavimmin lavalla, joten soittotaidon lisäksi esiintymiskyky ja -kokemus ovat eduksi. Jameja järjestetään viikolla 7 (15.-21.2).

Tarkemmat aikataulut ja paikat kerrotaan tammikuussa.

Jos tiedät jo nyt, että haluat hakea mukaan, mutta mainitut ajat eivät sovi sinulle, laitathan tuottajille viestiä, niin sumplitaan ratkaisu. Vastaamme myös kaikkiin muihin kysymyksiin elämästä, teatterista ja muusta (ja kyllä, juuri Sinä voit hakea lavalle). Ohjeet siitä, miten muille osa-alueille pääsee mukaan, tulevat myös ensi vuoden puolella.

Säveltämään OMS-teatteriin?
Pohdinnan alla on osan tai kaikkien musiikkinumeroiden säveltäminen itse. Jos OMS-teatterille säveltäminen kiinnostaa, laita viestiä maestroille Tuomas Mäelle ja Marjo Riihimäelle. Heidät tavoittaa osoitteesta maestrot@omsteatteri.fi – liitä mukaan työnäytteenä aiemmin säveltämiäsi kappaleita. Palaamme tarkemman valintaprosessin ja yksityiskohtien kanssa myöhemmin – nyt tarkoituksena on kartuttaa halukkaiden määrää ja kokemusta.

Sponsoritiimi kaipaa tekijöitä
OMS-teatteriyhteistyötä tarjotaan yrityksille ensisijaisesti rekrymarkkinointinäkökulmasta. Jos haluat tarttua luuriin ja myydä loistavia mainospaketteja. kerro siitä Harsalle (harri.sarsa@omsteatteri.fi), niin saat tarkempia ohjeita. Myös esimerkiksi pelkästään omalle työnantajalleen voi tarjota yhteistyötä!

Esitystila edelleen auki
Muutamia hyviä kandidaatteja on kiikarissa, mutta esityspaikkaa ei ole vielä lyöty lukkoon. Jos mieleesi tulee sopiva raakatila (n. 15x30x5m tai suurempi), kerrothan siitä tuottajille!

Uusi vuosi
OMS-teatterin hallitus toivottaa kutkuttavaa uutta vuotta.

Lue lisää