Moikkalicious!

OMS-teatteri ry:n perustamisasiakirjat ovat käyneet kierroksella Patentti- ja rekisterihallituksella, ja yhdistys on virallisesti perustettu. Ensimmäinen hallitus toimii vuoden 2016 loppuun, ja sen jäsenet ovat:

  • Puheenjohtaja Teppo Nurminen

  • Varapuheenjohtaja Harri Sarsa

  • Rahastonhoitaja Miia Puranen

  • Sihteeri Erik Mashkilleyson

Hallituksen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta hallitus@omsteatteri.fi.

OMS-teatteri tekee taiteellisesti kunnianhimoista, laadukasta nykyteatteria, jossa musiikki, tanssi ja improvisaatio ovat vahvasti läsnä. Ajankohtaisuus, kantaaottavuus ja omakohtaisista kokemuksista ponnistaminen ovat esitystemme ytimessä. Viihdytämme yleisöä, mutta saamme heidät myös ajattelemaan. Venytämme ja rikomme taiteenmuotojen rajoja, mutta esityksemme eivät ole itseisarvoisen kokeellisia.

OMS-teatteri tarjoaa pääkaupunkiseudun aikuisille mahdollisuuden tehdä teatteria tosissaan, vaikka päivätyö ei olisikaan taiteen parissa. Meillä on paikka näyttelijöille, muusikoille, tanssijoille, puvustajille, valo- ja äänisuunnittelijoille, naamioijille, näytelmäkirjailijoille ja niin edelleen.

Ensimmäinen yhdistyksen kokous pidetään lähiviikkoina. Säännöt löytyvät täältä.

Jäseneksi voi hakea lomakkeella: http://goo.gl/forms/F6VVA0TZ9N

OMS-teatteri ry:n ensimmäinen produktio on syksyllä 2016 ensi-iltansa saava musikaali. Siitä seuraa lisäinfoa pian.

Tiedottajan virka on vielä täyttämättä, eli jos kynäsi palaa halusta kertoa maailmalle mitä OMS-teatteri tekee, ilmianna itsesi (tai kaverisi)!

Rahoitustiimi kaipaa tekijöitä

Tavoitteenamme on kerätä ensimmäiseen produktioon tarvittavat varat tämän vuoden aikana säätiöapurahoista sekä yrityksiltä. Mikäli haluat osallistua rahoituksen hankintaan, laita viestiä tuottajille – tässä vaiheessa tärkeämpää roolia on vaikea kuvitella, joten ole rohkeasti yhteydessä tuottajiin (tuottajat@omsteatteri.fi).

Teatteritilan etsintä käynnissä

Pyrimme löytämään ja varaamaan sopivan teatteritilan ensimmäiselle produktiollemme niin ikään tämän vuoden aikana. Optimi olisi n. 150-200 henkinen katsomo ja iso (10x10m) näyttämö. Kaikki kuitenkin elää vielä. Raakatilat käyvät myös! Jos mieleen tulee tiloja, vinkkaa niistä tuottajille – ei haittaa, vaikka ehkä olisimmekin jotakin tilaa ajatelleet. Mitä enemmän ehdotuksia, sen parempi!

Lue lisää