cloudcity_027.jpg
P4060239.jpg
P5070016_tumma.jpg
P1080608.jpg
DSC_7877.JPG
PA120052.jpg
P4071080.jpg
cloudcity_027.jpg

Portfolio


PORTFOLIO

 

 

 

 

SCROLL DOWN

Portfolio


PORTFOLIO

 

 

 

 

Tuotamme täysimittaisen, uuden musikaalin, jossa nykyteatteriin yhdistyy näytelmä-, musiikki- ja tanssi-improvisaatio. Yhdistämme Broadway-musikaaleista tutun näyttävyyden kokeellisuuteen sekä ajankohtaisten ja vakavien aiheiden käsittelyyn. Esitys on lajissaan Suomen ensimmäinen. Ammattilaisteatterille tällainen tuotanto olisi mahdoton taloudellinen riski. OMS-teatteri tuo yhteen taiteen ammattilaiset ja taitavimmat harrastajat ja tarjoaa raikkaan ympäristön kunnianhimoisille tuotannoille.

P4060239.jpg

Ohjaaja


Ohjaus

Meiju Lampinen

Ohjaaja


Ohjaus

Meiju Lampinen

Kaikki kasvattaa - Kellariteatteri, 2015, Ohjaus: Meiju Lampinen  "Hulvattoman hauska komedia, joka perustuu yksinkertaiseen, selkeään ideaan. Esityksessä käydään läpi ihmiselämän vaiheet toisiaan sivuavien tarinoiden kautta. Kahden näyttelijän tarkasti, silti ihailtavan rennosti ja isollakin ilmaisulla luotua hahmogalleriaa seuraa positiivisen hämmennyksen vallassa." (Teatteriohjaaja Miika Muranen)

Kaikki kasvattaa - Kellariteatteri, 2015,

Ohjaus: Meiju Lampinen

"Hulvattoman hauska komedia, joka perustuu yksinkertaiseen, selkeään ideaan. Esityksessä käydään läpi ihmiselämän vaiheet toisiaan sivuavien tarinoiden kautta. Kahden näyttelijän tarkasti, silti ihailtavan rennosti ja isollakin ilmaisulla luotua hahmogalleriaa seuraa positiivisen hämmennyksen vallassa."
(Teatteriohjaaja Miika Muranen)

Agent - Teekkarispeksi, Aleksanterin teatteri, 2013

Ohjaus: Meiju Lampinen

Loppu - Valtsikan speksi, 2014  O hjaus:  Meiju Lampinen

Loppu - Valtsikan speksi, 2014

Ohjaus: Meiju Lampinen

Hakukone 2.0 - Puoli-Q, 2013  O hjaus:  Meiju Lampinen  Verkkopalveluiden inspiroima improvisaatioesitys Hakukone on varastanut verkkopalveluita kuten Google, Youtube ja Wikipedia improvisaation raameiksi. Se leikittelee esiintyjien ja katsojien välisellä vuorovaikutuksella. Yleisöstä imaistaan impulsseja, verbaalisesti tökätään tykkäämään ja tarjotaan mahdollisuus vaikuttaa kohtauksien kulkuun olemalla osa yhteistä peliä!

Hakukone 2.0 - Puoli-Q, 2013

Ohjaus: Meiju Lampinen

Verkkopalveluiden inspiroima improvisaatioesitys Hakukone on varastanut verkkopalveluita kuten Google, Youtube ja Wikipedia improvisaation raameiksi. Se leikittelee esiintyjien ja katsojien välisellä vuorovaikutuksella. Yleisöstä imaistaan impulsseja, verbaalisesti tökätään tykkäämään ja tarjotaan mahdollisuus vaikuttaa kohtauksien kulkuun olemalla osa yhteistä peliä!

P5070016_tumma.jpg

Visuaalisuus


Visuaalisuus
Timo Hiekkanen, Julius Kekoni, Kirsti Larja

Visuaalisuus


Visuaalisuus
Timo Hiekkanen, Julius Kekoni, Kirsti Larja

OP-Pohjolan pääkonttori, valmistunut 2015, (yllä sisäkuva pääkonttorin aulasta)

AV-suunnittelu: Akukon, AV-projektipäällikkönä Timo Hiekkanen
Arkkitehtisuunnittelu: JKMM Arkkitehdit, työryhmässä Kirsti larja

OP-Pohjola suunnittelutti ja rakennutti itselleen uuden pääkonttorin Helsingin Vallilaan. Uudenajan toimistorakennus on kooltaan 63 000 neliömetriä.  

OP Vallilan esitysteknisissä järjestelmissä on huomioitu erilaisia tarpeita ja käyttäjäryhmiä. Valoisalle Galleria-alueelle on rakennettu mahdollisuus monipuolisiin musiikkiesityksiin. 

 

Yliopistonkatu 4, kilpailuvoitto 2015 nimimerkillä YO!

Arkkitehtisuunnittelu: JKMM Arkkitehdit, työryhmässä Kirsti larja

Helsingin yliopisto halusi uudistaa vanhan hallintorakennuksensa ja järjesti arkkitehtuurikilpailun. Yliopistonkatu 4 sijaitsee Tuomiokirkon, Porthanian ja yliopiston päärakennuksen kupeessa. Tällä hetkellä parkkipaikkana toimiva sisäpiha katetaan torimaiseksi kohtaamispaikaksi. 

Lapeenrannan teatteri, valmistuu 2015

Arkkitehtisuunnittelu: ALA Arkkitehdit, työryhmässä Julius Kekoni

Lappeenrannan uusi kaupunginteaatteri tulee lähelle ihmisiä. Teatteri on sijoitettu poikkeuksellisesti kauppakeskuksen katolle. Poikkeuksellisen teatterista tekee myös sen pohjaratkaisu, jossa kaikki tilat ovat yhdessä kerroksessa ja lavasteiden siirtely on vaivatonta.

Lämpiöstä tulee rauhallinen ja hillitty, kontrastina valoisalle ja kirjavalle kauppakeskukselle. Lämpiö ja kauppakäytävä ovat kuitenkin samaa tilaa.  Ratkaisulla saavutetaan merkittäviä synergiaetuja rakennuksen toteuttamisessa sekä toiminnassa.

 

Pääsiäissaaret, 2011, Äijälänrannan tornitalojen suunnittelukilpailu, lunastus

Suunnittelijat: Julius Kekoni, Kirsti Larja ja Seppo Tusa

Arkkitehtilehti, 2012: "Ehdotus perustuu kahden päällekkäisen rakennusvolyymin ristikkäismassoitteluun. Rakennukset muodostavat kiinnostavan komposition rantaraitin varteen. Ehdotuksen julkisivujen käsittely on erittäin tyylikästä, ja kokonaisuus on veistoksellisuudessaan kiinnostusta herättävä. Esitetyt ulokkeet ovat haasteelliset, mutta kehitettävissä...

Rakennukset luovat voimakkaan mutta tyylikkään aiheen Jyväsjärven rannalle. Sekä massojen että julkisivuratkaisujen variointimahdollisuus tukee vaiheittain toteutettavuutta ja muodostaa maisemallisesti kiinnostavan, ajan myötä kehittyvän kokonaisuuden."

Cloud City 1:1 - World Design Capital Helsinki -tapahtuma, Merikortteli, 2012

Projektiarkkitehti: Julius Kekoni (ALA arkkitehdit)

Helsingin kaupunki on kehittämässä uusia tapoja rakentaa ekologisesti. Kehitysprojekteissa etsitään uusia mahdollisuuksia tiiviimpään rakentamiseen esikaupunkimaisen kaupungin levittämisen sijaan.

Cloud City 1:1 on yleisätilaisuus ja asiantuntijapaneeli, jossa pureuduttiin kaupunkirakenteen tiivistämisen ongelmiin ja uusiin mahdollisuuksiin. Lähialueen asukkaat pääsivät keskustelemaan suunnittelijoiden kanssa ja kertomaan mielipiteensä kaupungin täydennysrakentamisesta.

Kolme huoneen kokoista heliumtäytteistä kuutioata nostettiin 67 m korkeuteen kuvastamaan Merikorttelin sisäpihalle suunnitellun terassitalon äärilaitoja. Valaistuja "huoneita" saattoi bongailla yhden viikonlopun ajan.

P1080608.jpg

- Valaistus


Valaistus

- Valaistus


Valaistus

Agent, 2013

Valosuunnittelu: Timo Hiekkanen ja Kirsti Larja yhteistyössä
Pekko Lipsasen kanssa
Käsikirjoitus: Harri Sarsa yhteistyössä Pietari Keskisen ja
Oliver Kollbergin kanssa

Meiju Lampinen ohjasi Teekkarispeksi ry:lle kokoillan musikaalin nimeltä Agent, vuonna 2013. Se sijoittui kylmänsodan aikaan, jolloin Yhdysvaltain CIA ja Neuvostoliiton KGB kamppailivat ja mahtailivat kilpaa. Vastakkainasettelu näkui myös Timo Hiekkasen ja Kirsti Larjan valosuunnittelussa. 

DSC_7877.JPG

- Lavastus


Lavastus

- Lavastus


Lavastus

Danse Macabre, 2014

Lavastus: Julius Kekoni ja Kirsti Larja

Danse Macabre kertoo siitä, kuinka meissä kaikissa on virheitä ja kuinka vaikea on muuttua. Ohjaaja halusi visuaalisesti näyttävän tilan, joka ei esitä mitään, mutta on tunnelmaltaan yhtä aikaa pyhä ja maallisen viihdyttävä. Lavastajat saivat kerrankin vapaat kädet. Syntyi valoja, läpikuultavuutta ja abstrakteja muotoja hyödyntävä sommitelma. Ainoa kaluste oli massiivinen pöytä, jota käytettiin monimutkaisten illuusioiden ja taikatemppujen apuvälineenä. 

PA120052.jpg

Ääni


Ääni ja musiikki

Tuomas Mäki ja Marjo Riihimäki

Ääni


Ääni ja musiikki

Tuomas Mäki ja Marjo Riihimäki

812730045_5581456447180291935.jpg

Elimäki - Aion bailata kuin Kekkonen (säv. Tuomas Mäki ja Elimäki-yhtye, san. Harri Sarsa, Susanna Junnila ja Antti Sykäri) Aion bailata kuin Kekkonen kertoo keveän kesäillan huumasta tehden kunniaa Suomen historian kiistattomalle suurmiehelle.

 

avaruusapina_neliö2.jpg

Katla - Albert (säv. ja san. Tuomas Mäki ja A. Ruotsala) Albert kertoo NASA:n Albert-apinan matkasta avaruuteen sieltä koskaan palaamatta elektropopin keinoin.

Elimäki – Aina, 2015

Sävellys: Tuomas Mäki ja Elimäki-yhtye
Sanoitus: Harri Sarsa, Susanna Junnila ja Antti Sykäri
Äänituotanto: Timo Hiekkanen
Musiikkivideon tuotanto: Kirsti Larja

Aina-kappale kertoo eliniän kestävästä ystävyydestä.

 

Circle of Life

Sävellys: Elton John
Sovitus: Marjo Riihimäki

Leijonakuningas-musikaalin avauskappale sovitettiin nuorisokuorolle.

P4071080.jpg

Dramaturgia


Dramaturgia

Harri Sarsa, Erik Mashkilleyson

Dramaturgia


Dramaturgia

Harri Sarsa, Erik Mashkilleyson

Nimetön kohtaus, 2015
Erik Mashkilleyson

Otos rikkoutunutta tunne-elämää.

 

 

Perheterapiaa, 2013
sanoitus Harri Sarsa

Rap-sanoitus speksimuotoiseen musikaaliin Agent. CIA:n pääjohtaja Sebastian Maxwell ottaa yhteen tyttärensä Blanchen kanssa. Riidan aiheena on Sebastianin poika, Blanchen pikkuveli Carter Maxwell, joka on juuri kadonnut ihastuttavan neuvosto-agentin kanssa.

Siltasatu, 2012
käsikirjoitus Harri Sarsa

Siltasatu on mykkälyhytelokuva insinöörinaisesta, joka saa selkävoiton systeemistä.

 

Itellasta Posti, 2014
käsikirjoitus Erik Mashkilleyson (N2 Nolla -toimistolle)

Itellasta tulee virallisesti Posti ensi vuodenvaihteessa. Samalla Posti uudistaa ilmettään ja palvelujaan tarjotakseen yhdellä nimellä paremman asiakaskokemuksen ja selkeämmän palveluvalikoiman kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Videossa Postin henkilökunta kertoo uudistuvasta Postista.